fbpx skip to Main Content

De Molkfabryk in Burgum organiseert op zaterdag 4 juni de Iepen Molkfabryk van 11:00 uur tot en met 16:00 uur. Na twee jaar Corona wordt het hoog tijd om onze deuren wagenwijd open te gooien en geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen een kijkje te nemen in de oude melkfabriek aan de Burgumerdaam.

Kom rustig door de fabriek dwalen, maak kennis met de enthousiaste ondernemers die een ruimte huren, bezoek de kleine kunstmarkt die in samenwerking met VAKwerkwordt georganiseerd, laat je verrassen door muziek en verhalen of ga mee op een rondleiding door de fabriek. In het oude Ketelhuis waar straks Eet- & Drinklokaal De Drie Gekroonde Baarzen wordt geopend, kun je een kopje koffie of thee drinken. De bewoners van De Molkfabryk vertellen je graag over de plannen voor de toekomst. En mocht je zelf boeiende plannen hebben, misschien is De Molkfabryk dan wel wat voor jou?

De Molkfabryk Burgum is een broeinest voor denkers, doeners en belevers. Er vinden dan ook steeds meer schitterende initiatieven plaats in De Molkfabryk. Van een Ondernemersschool tot theatervoorstellingen, dans-, zang- en theaterlessen tot kunstmarkten en foto- en videoshoots. Bovendien knappen we de oude historische zuivelfabriek steeds meer op en dat willen we jullie graag laten zien!

Wat is er te doen?

• ga mee met een rondleiding door de fabriek

• of ga zelf dwalen door het gebouw

• bezoek de kunstmarkt

• sneup langs de marktkraampjes, de rommelmarkt is ook open!

• bekijk de studio’s en ateliers van de ondernemers

• kom meer te weten over onze plannen met het gebouw

• drink een kopje koffie of thee op ons pop-up terras, op de locatie waar straks De Drie Gekroonde Baarzen wordt geopend!

Waar en wanneer?

Datum: zaterdag 4 juni

Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur

Adres: Burgumerdaam 28, Burgum

Parkeren

Kom je uit de buurt, neem de fiets. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op of rond het terrein van De Molkfabryk of bij de ijsbaan.

Iepen Molkfabryk wordt mede mogelijk gemaakt door:

Studio LoCK
Linda de Haan – illustrator
Dorthee Mokkum – theatervormgever
Anco van der Vliet – &Uzelf
Evert Couperus – Trainingstudio Max Lifestyle
Sjoukje van der Velde – grafisch ontwerp
Jan Arnoldus Boom – Technisch Adviesbureau BOOM
VAKwerk Burgum
Dirk Bruinsma – De Spektakelmakker
Arno Groffen – Het Achterland
De Drie Gekroonde Baarzen

Back To Top