fbpx skip to Main Content

Het Achterland opent Museum Der Dingen tijdens feestelijke open dag op zaterdag 28 augustus

In de weken voor de zomervakantie ontvingen alle basisscholen in de regio Noordoost-Fryslân van cultuurlab Het Achterland een stapel boekjes met verhalenspeurtochten voor kinderen in groep 5 t/m 8. Met behulp van de boekjes kunnen zij deze zomer aan de slag gaan met het maken van een eigen kunstwerk. Dit kunstwerk mogen ze tussen 23 en 28 augustus komen langsbrengen in De Molkfabryk.
Op zaterdag 28 augustus opent Het Achterland het Museum Der Dingen tijdens een feestelijke open dag in De Molkfabryk, waar alle kunstwerken een plekje krijgen. Diezelfde dag vinden er ook allerlei leuke workshops en activiteiten plaats. Ben je erbij? Kijk voor meer informatie op www.hetachterland.nl
Back To Top