fbpx skip to Main Content

VAKwerk presenteert expositie ’t Brust!

De drie zussen van VAKwerk organiseren ‘t Brûst, een bruisende expositie in De Molkfabryk in Burgum. Vijf kunstenaars exposeren objecten die speciaal voor de unieke, industriële ruimtes in De Molkfabryk zijn gemaakt. Bovendien organiseert VAKwerk een publiek toegankelijke kunstmarkt tijdens het openingsweekend op 21/22 augustus.

De deelnemende kunstenaars zijn:

  • Jessica Lelieveld in samenwerking met Joke Ket – mixed media
  • Sierk Douma – licht
  • Kunstgroep creatief van Poppingahiem – diversen
  • Gerke Procee – mixed media
  • Wietske Hellinga – keramiek

In opdracht van VAKwerk hebben zij werken gemaakt speciaal voor de verschillende expositieruimtes. Alle werken ‘brûsen’ op hun eigen manier. De werken/objecten zullen te bezichtigen zijn op 21, 22, 28, 29 augustus & 4 en 11 september tussen 10.00 – 17.00 uur. De expositie is vrij te bezoeken.

Kunstmarkt

Tijdens het openingsweekend op 21 en 22 augustus van 10.00 – 17.00 uur wordt bovendien een kunstmarkt gehouden met verschillende disciplines bij de Molkfabriek. Na een jaar van groot gemis aan kunstmarkten zullen hier zo’n 30 verschillende kunstenaars hun werk presenteren en verkopen. Uiteraard worden de maatregelen rondom Covid in acht genomen, tijdens de kunstmarkt als ook tijdens de andere expositiedata.

Opening

De opening is op 21 augustus om 11.00 uur door mevrouw T. Willemsma en een kunstenaar van Poppingahiem. We hopen op veel enthousiaste bezoekers!

VAKwerk Presenteert Expositie ’t Brust!
Back To Top