fbpx skip to Main Content

Het Spektakel van Club NEL te zien in De Molkfabryk

De voorstelling Het Spektakel is van donderdag 24 juni tot en met zondag 27 juni te zien in de Molkfabryk in Burgum. De productie is uitgevoerd door het jonge theatergezelschap Club NEL. Kaarten voor Het Spektakel zijn voor € 17,50 verkrijgbaar via: www.tryater.nl/show/het-spektakel.

Het Spektakel is een multidisciplinaire voorstelling waarin theater, muziek, zang en omgeving samenkomen. Door de combinatie van deze verschillende disciplines, ontstaat een dynamisch geheel. Voor de nieuwe voorstelling van Club NEL slaan Anna Raadsveld (De Vloer Op, NNT, Oostpool, ITA) Stan Vreeken (Slumberland, Lonesome George) en Mats Voshol (Slumberland, Lonesome George) de handen ineen.

Zowel de spelers als het publiek zijn tijdens de voorstelling ontdaan van snelheid. We maken samen al dan niet noodgedwongen, pas op de plaats. Door deze zogenaamde stilstand ontstaat ruimte. Een kans. We kijken opnieuw naar onszelf maar ook naar onze omgeving. En dan… daar waar niemand het verwacht, ontstaat toch ineens een spektakel. Gewoon hier en nu. Aansluitend aan de voorstelling is er een podcast te beluisteren met een bijzonder verhaal over De Molkfabryk in Burgum.

Anna Raadsveld: “Als je pas op de plaats maakt zie je dat het spektakel waar je naar op zoek bent soms recht voor je neus gaande is. Alleen in de hedendaagse maatschappij zijn we onder meer afgeleid geraakt door sociale media. De smartphone is tussen ons en de werkelijkheid in gaan staan.”

Het Spektakel Van Club NEL Te Zien In De Molkfabryk
Back To Top