fbpx skip to Main Content

Start nieuwe lessen bij cultuurlab Het Achterland

Meld je nu aan: cultuurlab Het Achterland start in oktober met nieuwe lessen

In oktober gaat cultuurlab Het Achterland van start met een nieuwe reeks workshops voor kinderen en een verdiepingsprogramma voor jongeren. Er is nog genoeg ruimte voor meer creatieve deelnemers, die graag aan de slag willen gaan met theater, dans, decor en podiumtechniek. 

Workshops voor kinderen

Vanaf september 2020 biedt Het Achterland workshops aan voor twee leeftijdsgroepen: van 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar. In twee blokken van vijftien workshops neemt een workshopdocent je mee in een wereld van spelen, acteren, dansen en vooral heel veel plezier. Samen met je leeftijdsgenoten experimenteer je met geluid, instrumenten, beweging, kostuums en andere creatieve werkvormen. Spelen en ontdekken staan voorop!

Verdiepingsprogramma voor jongeren

Ben je 12 jaar of ouder en wil je aan de slag met cultuur? Neem dan eens een kijkje bij het verdiepingsprogramma op zaterdag. Je krijgt inspirerende workshops en lessen aangeboden en gaat op onderzoek uit naar jouw talenten en fascinaties. Dat kan op het podium zijn, maar ook achter of voor het podium: met regie, kostuumontwerp, decorontwerp of techniek. Ook neem je met regelmaat een kijkje achter de schermen van podia, theaters en schouwburgen.

Lees meer of meld je aan op www.hetachterland.nl 

 

Start Nieuwe Lessen Bij Cultuurlab Het Achterland
Back To Top