fbpx skip to Main Content

Verbouwing Directiegebouw is gestart

We zijn gestart met de verbouwing van het Directiegebouw dat direct aan de Burgumerdaam ligt. Dit deel van De Molkfabryk in Burgum is al voorzien van een fantastische repetitiestudio met kleedruimte waar ModéstoDûns, cultuurlab Het Achterland en het Iepenloftspul Burgum gebruik van maken. Op de begane grond en de eerste verdieping worden naast deze studio werkruimtes gerealiseerd voor flex- en werkplekken voor ondernemers. We zullen geregeld een update plaatsen over de vorderingen van de verbouw en zijn natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Heb je interesse in een werk- of flexplek in De Molkfabryk? Neem dan contact met ons op via info@molkfabryk.nl.

Op de foto zie je bestuurslid Jan Arnoldus Boom samen met Niek Boom die de ronde betonnen blokken verwijderen zodat er een egale vloer gestort kan worden (met vloerverwarming). In deze ruimte worden de ramen verlaagd zodat er meer zicht naar buiten is, met schitterend uitzicht op de haven van Burgum. We bouwen ook een vide in de ruimte zodat we optimaal gebruik maken van de hoogte van de ruimte. In een volgende fase pakken we de buitenkant van de fabriek aan, we beginnen bij de buitenmuur aan de Burgumerdaam.

We proberen zoveel mogelijk zelf te doen, dus heb je zin om een dag te komen helpen, mail dan naar info@molkfabryk.nl

Back To Top