fbpx skip to Main Content

Repetitiestudio is gereed

Met een bijdrage van het Iepen Mienskipfsfûns Fryslân en de hulp van vele vrijwilligers is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van onze eerste repetitiestudio in het Directiegebouw van De Molkfabryk. De studio is onder andere bedoelt voor de lessen en workshops die Cultuurlab Het Achterland geeft aan jongeren die in deze regio wonen en voor de dansers van ModèstoDûns Friesland. De studio is ook beschikbaar voor andere verenigingen of stichtingen of verhuur aan commerciële partijen. De studio is voorzien van alle gemakken die daarbij horen: een dansvloer, opbergruimte, verduistering, licht en geluidsvoorzieningen, beamer, kleedkamers en toiletten.

De studio kan gebruikt worden voor heel uiteenlopende activiteiten. Van yogalessen tot theatervoorstellingen, van bedrijfspresentaties tot workshops, zangrepetities of trainingen. Het begint al aardig te broeien en te bruisen in De Molkfabryk, kom je meedenken of meedoen?

Partijen die gebruik willen maken van de ruimte kunnen contact opnemen met Stichting De Molkfabryk door een e-mail te sturen naar info@molkfabryk.nl. Of kom gezellig even langs en neem een kijkje! We geven je graag een rondleiding en vertellen over de plannen voor De Molkfabryk en de mogelijkheden van de studio of andere ruimtes.

Credits: Op de foto dansers van ModèstoDûns die repeteren in de studio, februari 2020.

Repetitiestudio Is Gereed
Back To Top