fbpx skip to Main Content

Het Iepen Mienskipsfuns geeft subsidie aan De Molkfabryk

Het Iepen Mienskipsfûns heeft een bijdrage geleverd aan de realisatie van een eerste repetitiestudio in het Directiegebouw van De Molkfabryk. De studio is onder andere bedoeld voor de lessen die Jeugdcultuurschool Het Achterland op zaterdag wil geven. De studio is ook beschikbaar voor andere verenigingen of stichtingen of verhuur aan commerciële partijen. De studio zal voorzien worden van een theatervloer, opbergruimte, verduistering, licht en geluidsvoorzieningen en een glazen pui aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de Bergumerdaam en de haven van Burgum.

Partijen die interesse hebben om mee te denken over de verbouw van de repetitiestudio of na de verbouw gebruik willen maken van de ruimte kunnen contact opnemen met Stichting De Molkfabryk door een e-mail te sturen naar info@molkfabryk.nl.

Het Iepen Mienskipsfuns Geeft Subsidie Aan De Molkfabryk
Back To Top